Workshops (middagprogramma)

Cocktailworkshop

Deze leuke workshop wordt gegeven bij horeczaak Vanouds in Doetinchem, op loopafstand van Amphion! Bij Vanouds ervaar je het gevoel van thuiskomen met een moderne twist.


Stadswandeling (senatoren)

In hartje Doetinchem stap je zo vanuit het heden het verleden in. Het Stadsmuseum dompelt je onder in de bewogen geschiedenis van Doetinchem en je bewondert er prachtige kunst van diverse lokale kunstenaars. Verder maken we een stadswandeling door historisch Doetinchem en sluiten we af bij horecazaak Vanouds.

Let op dit is het senatoren programma


Strategyzers

De Strategyzers helpen Kamers, leden of besturen bij het handen en voeten geven aan de strategie van JCI. De uitdaging voor een grote organisatie als die van ons is om de samenhang te bewaren tussen het geheel, zodat dat JCI Nederland meer is dan de optelsom van alle kamers. Daar kunnen de afzonderlijke kamers vervolgens van profiteren. De Strategyzers helpen hierbij; kom naar de inspiratiesessie!


Werkgeluk

Gelukkige medewerkers melden zich minder vaak ziek. Werkgeluk is dus essentieel voor het succes van een bedrijf. Maar wat bepaalt nu waarom de een wel happy is op het werk en de andere niet? En hoe kan je het werkgeluk verhogen? Daar gaan we in deze workshop mee aan de slag. Enerzijds hoe je zelf meer werkgeluk kan ervaren en anderzijds hoe je teams en organisaties hiermee helpt.

En een gelukkige medewerker:
1) heeft meer energie;
2) presteert beter;
3) heeft een betere relatie met collega’s en
4) voelt zich meer betrokken bij het bedrijf.

Trainer:
Petra Groot Nibbelink is jarenlang lid geweest van JCI Arnhem en Amstelland en lokaal, nationaal en internationaal actief geweest. Ze is een geboren en getogen Achterhoeker, tegenwoordig woonachtig in Weesp. Ze heeft 22 jaar ervaring in de financiële sector en is momenteel werkzaam als leidinggevende bij ABN AMRO. Daarnaast is ze eigenaar van trainings- en coachbureau Carpe Vita waarmee ze actief is op het gebied van energie & vitaliteit, leiderschap, werkgeluk en Insights Discovery.

Brekr

Brekr is een in Doetinchem ontwikkelde elektrische brommer. Een die historie en toekomst samensmelt tot een waanzinnig eigenzinnig, maar ook logisch ontwerp. Met een ruig randje, lekker rijdend en slim omdat ze alle technieken van nu gebruiken. Wil je de Brekr uitproberen, meld je dan aan voor dit bedrijfsbezoek / deze workshop.