Word sponsor van CVA 2022

Wil je ondernemende jonge mensen bereiken? Word sponsor!

Op 14 mei 2022 organiseren we het College van Afgevaardigden (CvA), de algemene ledenvergadering van JCI Nederland. Om de vele workshops, keynotes, bedrijfsbezoeken en het feest op die dag mogelijk te maken, zoeken we sponsoren. Wil jij honderden ondernemende jonge mensen in heel Nederland bereiken? Bekijk dan snel welke sponsorpakketten we aanbieden.

Zaterdag 14 mei staat natuurlijk in het teken van de algemene ledenvergadering van JCI Nederland. Maar omdat alleen vergaderen ook niet wenselijk is, hebben we er een mooi programma omheen gebouwd. Je kan interessante workshops volgen, naar een verhelderende keynote luisteren en bij bedrijven in de regio op bezoek gaan voor een kijkje in de keuken. En als klap op de vuurpijl sluiten we deze dag af met een mooi feest, want dat mag gelukkig weer!

Check onze sponsorpakketten

JCI Doetinchem laat graag aan heel Nederland zien welke mooie bedrijven we in de Achterhoek hebben. Wil jij ook zichtbaar zijn voor een paar honderd jonge ondernemende mensen uit heel Nederland en dit evenement een warm hart toedragen? Check dan snel onze sponsorpakketten.

Voor 250 euro ben je al sponsor! En wil je helemaal goed zichtbaar zijn op onze site en tijdens CVA 2022 én 4 dagkaarten met volledige toegang krijgen, dan is het platinum sponsorschap echt wat voor jou! Past een pakket niet of heb je aanvullende wensen? Neem dan contact met ons op om te overleggen!

JCI Doetinchem sponsort Kanjers voor Kanjers

En oh, niet geheel onbelangrijk: wij organiseren CVA 2022 niet om er rijk van te worden! Wat er na de ledenvergadering onder de streep overblijft, doneren we aan Kanjers voor Kanjers.

Categories:

Tags:

Comments are closed