Doetinchem

Wat doet JCI Doetinchem?

De organisator achter CVA mei 2022 is JCI Doetinchem; een zakelijk en sociaal netwerk waar je vriendschappen sluit en van elkaar leert. Daarbij zorgen we ook nog eens voor een positieve verandering in de maatschappij. Dát vraagt om een nadere kennismaking waarbij we je graag uitleggen wie we zijn en wat we tot nu zoal gedaan en bereikt hebben.

JCI Doetinchem is onderdeel van een nationaal én internationaal netwerk. JCI staat voor Junior Chamber International. Dit is een netwerkorganisatie voor professionals tot 40 jaar die graag actief bijdragen aan de maatschappij. In Nederland zijn 85 JCI-afdelingen (ook wel kamers genoemd) actief.

One year to lead

Binnen JCI Doetinchem werken we met een bestuur dat bestaat uit een voorzitter, een vicevoorzitter, een secretaris, een penningmeester en een commissie-coördinator. Hierbij hanteren we het motto ‘one year to lead‘, wat betekent dat de functies van het bestuur én van de diverse commissies elk jaar opnieuw worden ingevuld.

Meerdere commissies binnen JCI Doetinchem

Wij hebben meerdere commissies. Deze zorgen voor gezelligheid, trainingen, bedrijfsbezoeken, maatschappelijke betrokkenheid (via fundraising), contact met andere JCI’s en nieuwe leden.

Wat hebben we zoal gedaan?

In de loop der jaren hebben we tal van mooie initiatieven uitgerold, met als laatste hoogtepunt natuurlijk het organiseren van het landelijke congres in de Achterhoek. We organiseerden ook een badeendjes-race om geld in te zamelen voor de Voedselbank, we schonken een speciale fiets aan de afdeling kinderrevalidatie in het Slingeland Ziekenhuis in Doetinchem, we hielden een hardloopwedstrijd voor stichting SAM en we organiseerden een fundraiser om klamboe-netten te kunnen kopen in derdewereldlanden.

Lid worden?

Al met al zijn we een club van ambitieuze en ondernemende mensen die niet alleen zichzelf, maar ook de maatschappij verder willen helpen. En geloof ons: hier wil je bij horen! Ben jij tussen de 25 en 37 jaar oud, woon of werk je in Doetinchem en omgeving en lijkt het je leuk om je aan te sluiten bij JCI Doetinchem, vul dan hier je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wie weet pak je dan ook direct je eerste CVA mee! Spreken we je snel?

Categories:

Tags:

Comments are closed