Early Bird (08:30-00:00)

Vaak bu’j te bange

Durf jij het aan om je ticket al vroeg te boeken? Vaak bu’j te bange! Dus niet twijfelen, maar gewoon doen! Alles van dit mooie programma, maar tegen een gereduceerd tarief als je op tijd boekt!

Avondarrangement (17:30-00:00)

Daldeejen

Daldeejen, oftewel plezier maken en feesten! Als je hier gelukkig van wordt, dan is dit je ticket! Na de borrel heten we je welkom voor een diner met een knalfeest in stijl!

Middag en avondarrangement (13:30-00:00)

Sloerig in de rakker

Voor de mensen die ’s ochtends nog wel eens ‘sloerig in de rakker’ zijn van de avond ervoor, is dit het perfecte arrangement. Word jij gelukkig van uitslapen? Of kun je ècht niet eerder aansluiten? Voor jou is er een middag- en avondarrangement. Sluit na de lunch aan bij het middagprogramma en ga niet naar huis voordat wij het licht uitdoen!

Dag en avondarrangement (08:30-00:00)

høken, brekken en angaon

Jij kiest voor “høken, brekken en angaon” oftewel je gaat helemaal los! Je krijgt het meest complete programma. Vind het geluk in de Achterhoek door je de hele dag onder te dompelen in het programma dat wij hebben samengesteld. We ontvangen je ’s morgens voor het CvA en leggen je de hele dag in de watten. ’s Avonds sluiten we af met een diner en groot feest!

dagarrangement (08:30-17:30)

Eentje met de jas an

Niets missen van ons programma en toch ’s avonds op tijd huiswaarts? Of misschien wil je op eigen gelegenheid onze mooie stad en regio verkennen? Met dit ticket volg je het hele dagprogramma en drink ter afsluiting nog gezellig een borrel mee ‘met de jas an’.