Ronnie Degen (keynote-spreker tijdens CVA 2022)

Ronnie Degen geeft een keynote op 14 mei

Op 14 mei vindt het CVA plaats, met daaromheen tal van activiteiten. Eén daarvan is de inspirerende keynote van Ronnie Degen. Maar wie is deze Achterhoeker nu eigenlijk en wat kan hij ons vertellen over geluk?

Ronnie Degen (49) heeft verschillende opleidingen gevolgd (waaronder Marketing en Management en een hbo-studie Makelaardij) en belandde via banen bij Vrumona en Heineken uiteindelijk bij de rockband Jovink & the Voederbietels, waar hij het management deed. Deze band vormde de opmaat voor het Zwarte Cross Festival.

Zwarte Cross

Toen Jovink in 2007 stopte met touren, stortten de twee oprichters Gijs Jolink en Hendrik Jan Lovink zich samen met Ronnie Degen op hun evenementenbedrijf. Hierdoor groeide de Zwarte Cross uit tot een waanzinnig succes (220.000 bezoekers in 2019!) en ontstonden er twee andere festivals: Mañana Mañana en Startschot Gala.

De Feestfabriek

Maar De Feestfabriek is inmiddels veel meer dan organisator van leuke, Achterhoekse festivals. Het bedrijf is ook verantwoordelijk voor het management van bands als Bökkers en The Heinoos, bracht een eigen drankje (Nozum Oil) op de markt, verkoopt vuurwerk (zoals Baterbox en Tante Rikie’s Kruittuintje), geeft kinderboeken uit en verkoopt zelfs hennepbier (“De Groene Buizerd”)!

Meet happiness

Ronnie is dus elke dag bezig met verschillende dingen die hem én anderen een hoop geluk brengen. En dan woont hij ook nog eens in de Achterhoek, dé geluksregio van Nederland. Hij weet dus als geen ander waar #meethappiness voor staat en zal er op 14 mei in het Amphion Theater in Doetinchem meer over vertellen. Wil je dit niet missen? Koop dan nu je tickets!

Categories:

Tags:

Comments are closed