Opening door Mark Boumans 08:30 uur

CVA 2022 begint ’s morgens met een warm welkom en ontvangst door twee zeer gewaardeerde mensen: dagvoorzitter Jaco Voltman en burgemeester Mark Boumans.

Jaco Voltman was voorzitter van JCI Doetinchem in 2019 en is in het dagelijks leven businesscontroller bij de Universiteit Twente.

Mark Boumans is sinds 2017 burgemeester van de gemeente Doetinchem.

Keynote |
Ronnie Degen
08:45 – 9:30 uur

Ronnie Degen is natuurlijk de man achter de Zwarte Cross, maar hij is nog heel veel meer. Via banen bij Vrumona en Heineken ging hij aan de slag als manager van Jovink & the Voederbietels, de band die de opmaat vormde voor het Zwarte Cross Festival. Toen Jovink in 2007 stopte met touren, richtten oprichters Gijs Jolink en Hendrik Jan Lovink zich samen met Degen op hun evenementenbedrijf De Feestfabriek.

Bedrijfsbezoeken (ochtendprogramma)

Vergadering CVA

In de ochtend ligt de focus op het College van Afgevaardigden. Deze algemene ledenvergadering wordt drie keer per jaar gehouden, in de maanden januari en mei en oktober.

Tijdens het CVA vergaderen de Kamer-besturen met het federatiebestuur.

Van Raam – bedrijfsbezoek

Van Raam is fabrikant van aangepaste fietsen en is gespecialiseerd in het fabriceren van driewielfietsen, de scootmobielfiets, lage-instapfietsen, de loophulp, duofietsen, tandems, rolstoelfietsen en transportfietsen. Van Raam wil zo een bijdrage leveren aan de integratie van mensen met een beperking in de samenleving. Deze innovatieve marktleider doet de productie volledig in eigen huis. Wil jij zien hoe? Of wil je een proefritje maken? Vandaag kan het!

Workshops (middagprogramma)

Cocktailworkshop

Deze leuke workshop wordt gegeven bij horeczaak Vanouds in Doetinchem, op loopafstand van Amphion! Bij Vanouds ervaar je het gevoel van thuiskomen met een moderne twist.

Stadswandeling (senatoren)

In hartje Doetinchem stap je zo vanuit het heden het verleden in. Het Stadsmuseum dompelt je onder in de bewogen geschiedenis van Doetinchem en je bewondert er prachtige kunst van diverse lokale kunstenaars. Verder maken we een stadswandeling door historisch Doetinchem en sluiten we af bij horecazaak Vanouds.

Let op dit is het senatoren programma

Strategyzers

De Strategyzers helpen Kamers, leden of besturen bij het handen en voeten geven aan de strategie van JCI. De uitdaging voor een grote organisatie als die van ons is om de samenhang te bewaren tussen het geheel, zodat dat JCI Nederland meer is dan de optelsom van alle kamers. Daar kunnen de afzonderlijke kamers vervolgens van profiteren. De Strategyzers helpen hierbij; kom naar de inspiratiesessie!

Werkgeluk

Gelukkige medewerkers melden zich minder vaak ziek. Werkgeluk is dus essentieel voor het succes van een bedrijf. Maar wat bepaalt nu waarom de een wel happy is op het werk en de andere niet? En hoe kan je het werkgeluk verhogen? Daar gaan we in deze workshop mee aan de slag. Enerzijds hoe je zelf meer werkgeluk kan ervaren en anderzijds hoe je teams en organisaties hiermee helpt.

En een gelukkige medewerker:
1) heeft meer energie;
2) presteert beter;
3) heeft een betere relatie met collega’s en
4) voelt zich meer betrokken bij het bedrijf.

Trainer:
Petra Groot Nibbelink is jarenlang lid geweest van JCI Arnhem en Amstelland en lokaal, nationaal en internationaal actief geweest. Ze is een geboren en getogen Achterhoeker, tegenwoordig woonachtig in Weesp. Ze heeft 22 jaar ervaring in de financiële sector en is momenteel werkzaam als leidinggevende bij ABN AMRO. Daarnaast is ze eigenaar van trainings- en coachbureau Carpe Vita waarmee ze actief is op het gebied van energie & vitaliteit, leiderschap, werkgeluk en Insights Discovery.

Brekr

Brekr is een in Doetinchem ontwikkelde elektrische brommer. Een die historie en toekomst samensmelt tot een waanzinnig eigenzinnig, maar ook logisch ontwerp. Met een ruig randje, lekker rijdend en slim omdat ze alle technieken van nu gebruiken. Wil je de Brekr uitproberen, meld je dan aan voor dit bedrijfsbezoek / deze workshop.

Borrel 16:00 – 17:30uur

Diner 18:30 – 20:30

Na een dag vol met leuke activiteiten en inspirerende momenten pakken we aan het begin van de avond even die welverdiende rust om lekker te eten. En natuurlijk om een goede bodem te leggen voor het spectaculaire avondfeest!.20:30 – 0:00
Avondfeest

We gaan heerlijk dansen en nagenieten van een mooie dag in de Achterhoek. En dat in het feestelijke thema “Hollywood – de rode loper”

Dagvoorzitter Jaco Voltman

Door zijn jaren lange betrokkenheid bij de kamer is hij de dagvoorzitter van dit mooie congres. Hij zal de dag verder aan elkaar praten.