Earlybird-ticket

Earlybird-tickets nu beschikbaar!

Het is februari, dus dat betekent nog maar drie maanden wachten tot we mogen! Op 14 mei vindt CVA 2022 plaats in Doetinchem. We zijn druk bezig om een prachtig programma samen te stellen met als hoofdlocatie het Amphion Theater. Wil jij dit niet missen? Bestel dan nu je earlybird-tickets met korting!

Zaterdag 14 mei is het dan eindelijk zover. Dan gaan de deuren van het mooie Amphion Theater in Doetinchem open voor het College van Afgevaardigden, de algemene ledenvergadering van JCI Nederland. Op deze dag zijn er workshops, keynotes, bedrijfsbezoeken én natuurlijk een mooi feest om de dag in stijl af te sluiten.

Meet Happiness

De rode draad door deze dag is het vinden van geluk. Iets waar wij in de Achterhoek wel goed in zijn. ‘Onthoasten’ zit in ons bloed, want als je normaal doet, doe je al gek genoeg! We zijn over het algemeen ook vrij nuchter, maar als we denken aan het programma dat we voor jullie in elkaar aan het zetten zijn, worden we toch érg enthousiast!

15% korting als je nu bestelt

En niet alleen wij worden enthousiast, zo merken we. De eerste earlybird-tickets zijn al verkocht. En dat snappen we heel goed, want met zo’n ticket krijg je het dag- en avondarrangement, maar dan met maar liefst 15 procent korting! Dus waar wacht je nog op? Vaak bu’j te bange! Bestel nu je earlybird-ticket of kies voor één van de andere arrangementen.

Categories:

Tags:

Comments are closed