Een trots familiebedrijf met meer dan 110 jaar ervaring!

Bij Van Raam geloven wij dat als mensen langer mobiel en zelfstandig zijn, ze zich gelukkiger voelen. Daarom bieden wij duurzame en eigentijdse mobiliteit aan mensen met een beperking en aan mensen die niet op een reguliere tweewielfiets kunnen fietsen. Met een Van Raam-fiets ervaar je zelfstandigheid en vrijheid.

Van Raam is fabrikant van aangepaste fietsen en is gespecialiseerd in het fabriceren van driewielfietsen, de scootmobielfiets, lage instapfietsen, de loophulp, duofietsen, tandems, rolstoelfietsen en transportfietsen.

Wij willen een bijdrage leveren aan de integratie van mensen met een beperking in de samenleving. Dat is de reden van ons bestaan. We zijn trots op wat we met elkaar bereiken en de duurzame impact die we hebben op klanten. Dit doen we momenteel met zo’n 245 medewerkers. Let’s all cycle!

Dit is een unieke kans om dit bedrijf van binnen te zien, naast een tour door het bedrijf heen, zullen we ook de kans krijgen om parcours te rijden met een van de vele fietsen die Van Raam maakt.

Waarom is Van Raam bijzonder en uniek? “De productie is maatwerk en doen wij volledig in eigen huis! Wij zijn innovatief en zijn marktleider in onze tak van sport, nationaal en internationaal.”


Van Raam
Van Raam-fiets