CVA Doetinchem

4 redenen om naar het CvA in Doetinchem te komen

Nog een kleine vijf weken en dan vindt het CVA plaats in Doetinchem. Van heinde en verre wonen JCI-leden en andere geïnteresseerden de vergadering bij én genieten ze van een leuke en inspirerende dag. Waarom je naar het CVA moet komen? Dat leggen wij je uit!

  1. Toffe bedrijfsbezoeken

De Achterhoek is een regio met een innovatief en maatschappelijk betrokken bedrijfsleven. Tijdens het CVA heb je de kans om een aantal van deze mooie bedrijven te bezoeken en een kijkje achter de schermen te nemen. Zo kun je op bezoek bij De Graafschap, NEDCON, Van Raam en Brekr.

  1. Inspirerende keynote

Wist je dat de Zwarte Cross ooit begonnen is als een bescheiden feestje? Inmiddels is het uitgegroeid tot het grootste betaalde muziekfestival van Nederland én de grootste motorcross ter wereld. Hoe dit zo is gekomen, daar gaat onze keynote-spreker Ronnie Degen je alles over vertellen.

  1. Workshops waar je gelukkig van wordt

In de middag kun je deelnemen aan één van de inspirerende workshops die we voor je hebben georganiseerd. Ga aan de slag met je werkgeluk, dromen en doelen. Laat je inspireren door de Strategyzers of speel het Wereldhandelsspel. Je kunt ook heerlijke cocktails maken of een creatieve workshop volgen. 

  1. Gezelligheid

We zijn er misschien alweer aan gewend, maar nog niet eens heel lang geleden waren we overgeleverd aan online bijeenkomsten. Een prima alternatief als het niet anders kan, maar het kan nu wél anders! Laten we dus vieren dat we elkaar weer fysiek kunnen ontmoeten en zelfs weer samen kunnen feesten.

Koop dus nu snel je tickets en dan zien we jou op 14 mei!

Categories:

Tags:

Comments are closed